حيله و خيانت، بيشتر از اشخاص ناتوان سر مي زند.((لارشفوكولد))
هر كه خيانت ورزد، دستش در حساب بلرزد.((؟))
هر كس كه به راز ديگران آگاه گشت، اگر آن راز را بگشايد مانند آن است كه به خيانت و فساد آلوده شده است.((؟))
هرگز معتقد مشو، هرگز پيرو مشو، هرگز بخشي از سازمان مشو. راست باش و با خودت. به خود خيانت
مكنراستي، امانت است و دروغ گفتن خيانت.((بوذرجمهر))
در وجود هر يك از ما خائني بنام خودخواهي وجود دارد كه فقط در برابر تملق و چاپلوسي نرم مي شود.((پل والري))
اگر كسي يك بار به تو خيانت كرد، اين اشتباه او است و اگر كسي دوبار به تو خيانت كرد، اين اشتباه تو است.((دالايي لاما))
نخستين خيانت، جبران ناپذير است و از طريق واكنش زنجيره اي، خيانت هاي ديگري را بر مي انگيزد كه هر كدام از آنها ما را بيش از پيش از خيانت پيشين دور مي كند.((ميلان كوندرا))
از زمان كودكي، پدر و آموزگار مدرسه براي ما تكرار مي كنند كه خيانت، نفرت انگيزترين چيزي است كه مي توان تصور كرد. اما خيانت كردن چيست؟ خيانت، از صف خارج شدن و به سوي نامعلوم رفتن است.((ميلان كوندرا))
نفرين بر او كه با بدكاري كه به اندرز خواهي آمده همدستي كند. زيرا هم رأيي با بدكار مايه ي رسوايي و گوش دادن به دروغ، خيانت است.((جبران خليل جبران))
بدترين چيز در زندگي، هراس در ميدان جنگ و خيانت به دوست است.((اسكار وايلد))
كودكان اعتماد مي كنند، زيرا هرگز شاهد خيانت نبوده اند. معجزه آنگاه رخ مي دهد كه اين اعتماد را در نگاه پيري فرزانه ببينيم.((بوبن))
ترديدها به ما خيانت مي كنند، ما را از تلاش به دور مي سازند و از پيروزي هايي كه به احتمال زياد نصيب ما خواهد شد محروم مي سازند.((ويليام شكسپير))
ترديدهاي ما خائناني هستند كه با ايجاد ترس در درونمان، ما را از تلاش باز مي دارند و در نتيجه، سبب مي شوند كه نتايج دلخواه را به دست نياوريم.((ويليام شكسپير))
شترها خائن هستند؛ هزاران كيلومتر راه مي روند، بدون اينكه هيچ نشانه اي از خستگي در آنها نمايان شود. سپس ناگهان به زانو درمي آيند و مي ميرند. اسبها كم كم خسته مي شوند و هميشه مي داني چقدر از آنها توقع داشته باشي و چه زماني ممكن است بميرند.((پائولو كوئيلو))
نتيجه ي فريب و رياكاري، نااميدي و اندوه؛ و راه خيانتكاران، دشوار است.((فلورانس اسكاول شين))
هرگز ترديدي به خود راه ندادم كه همه بر من خيانت مي كنند و باز هر بار هم كه خيانت مي كردند غرق در شگفت مي شدم.((فرناندو پسوا))
ايراد، خيانت، سوءظني شادمانه و ميل به تمسخر، همگي نشاني از سلامت است و هر امر بي قيد و شرطي، نشاني از بيماري.((نيچه))
اگر به فردي كه سابقهي خيانت كاري دارد، راه داديد، بسيار مراقب باشيد كه جايتان را نگيرد.((جفري كروكشنك))
سوگند به خدا! من از جملهي رانندگان (طرد كنندگان) جاهليت از جامعه بودهام، تا آنگاه كه لشكر جاهليت همگي پشت گرداندند، و زير ذلت سلطه مجتمع شدند. من اكنون ناتوان نشدهام و نميترسم و خيانتي نكردهام و سست نشدهام. و سوگند به خدا! قطعاً باطل را ميشكافم، تا حق را از پهلوي آن درآورم.((امام علي (ع)))
آگاه باشيد! اين دنيا مانند زني است نابكار كه خود را بر مردان عرضه كند [و سپس امتناع كند] و چارپايي است سركش و ستيزهگر و دروغگويي است خيانت پيشه. همواره در حال انكار و كفرورزي و معاندي است متمرّد، داراي تمايل زياد و اضطرار و دگرگوني فراوان.((امام علي (ع)))
كسي كه امانت را ناچيز شمارد و به آن خيانت كند و نفس و دين خود را از خيانت پاك نگرداند، قطعاً ذلّت و رسوايي را در دنيا به خود وارد ساخته و او در آخرت ذليلتر و رسواتر خواهد بود.((امام علي (ع)))
به يقين، خيانت بر امت، بزرگترين خيانت است و فريبكاريِ پيشوايان، زشتترين فريبكاريهاست.((امام علي (ع)))
هر كس به زمانه اطمينان كند، زمانه به او خيانت ورزد و هر كس آن را تعظيم كند، پست و خوارش نمايد.((امام علي (ع)))
كسي كه برادر مؤمنش را بر امري كه مكروه او باشد ببيند و تواند كه او را برگرداند از آن امر و برنگرداند خيانت كرده است در برادري او.((امام جعفر (ع)))
هر كه خيانت كند امانتي را در دنيا و به اهلش پس ندهد تا مرگ او را دريابد بر غير ملت من مرده باشد و حق تعالي در قيامت از او در خشم باشد.((حضرت محمد (ص)))
هر كه مال خيانتي را بخرد دانسته چنان است كه خود خيانت كرده باشد.((حضرت محمد (ص)))
دو طرف صراط، امانت و صلهي رحم است. پس كسي كه در امانت مردم خيانت نكرده است و با خويشان خود نيكي كرده از صراط به آساني ميگذرد زود به بهشت ميرود و كسي كه خيانت در امانتها كرده و قطع صلهي رحم كرده است عمل ديگر او را نفع نميدهد و صراط او را در آتش ميافكند.((حضرت محمد (ص)))
گفته شده است: اگر كسي ميخواهد از دست زنش خلاص شود، كافي است طلاقنامهاي بنويسد و به او بدهد. اما من ميگويم هر كه زن خود را بدون اينكه خيانتي از او ديده باشد، طلاق دهد و آن زن دوباره شوهر كند، آن مرد مقصر است زيرا باعث شده زنش زنا كند؛ و مردي نيز كه با اين زن ازدواج كرده، زناكار است.((انجيل متي))
براي هر (انسان) خيانتكاري در روز قيامت پرچمي (برافراشته ميشود) كه به وسيلهي آن (ميان مردم ) شناخته ميگردد.((حضرت محمد (ص)))
همانا براي (انسان) خيانتكار روز قيامت پرچمي نصب ميگردد و گفته ميشود: (اي مردم!) آگاه باشيد كه اين (شخص) خيانتكار، فلاني پسر فلاني است.((حضرت محمد (ص)))
(انساني كه اهل) نيرنگ و فريب و خيانت است، در آتش (جهنّم) قرار ميگيرد.((حضرت محمد (ص)))
به كسي كه تو را مورد اطمينان خود ميداند، امانت (او) را بده و با كسي كه به تو خيانت هم كرده است. خيانت مكن.((حضرت محمد (ص)))
كسي كه امانت ندارد، (در امانت خيانت ميكند) ايماني براي او نيست.((حضرت محمد (ص)))
خيانت، فقر را به همراه دارد.((حضرت محمد (ص)))
طبيعت مؤمن هر صفتي را (ممكن است) داشته باشد، مگر خيانت و دروغ. (يعني مؤمن كسي است كه به اين دو صفت اصلاً فكر نميكند.)((حضرت محمد (ص)))
طبيعت مؤمن، بر هر اخلاقي (ممكن است) باشد (ولي) در مؤمن، خيانت و دروغ نيست (راه ندارد.)((حضرت محمد (ص)))
همانا، مرد تا زماني كه با مشورتكنندگان همراه است، نظرش هميشه درست است ولي زماني كه با مشورتكنندگان خيانت كند، خداوند بزرگ صحيح بودن نظر را از بين ميبرد.((حضرت محمد (ص)))
همانا خداوند بزرگ ميفرمايد: تا زماني كه دو شريك (نسبت به هم) خيانت نكردهاند، من سومين نفر هستم ولي زماني كه خيانت شد، من از بين آن دو شريك ميروم.((حضرت محمد (ص)))
امانتداري، روزي را و خيانت، فقر را فراهم ميسازد. (زيرا به انسان امانتدار، اعتماد زيادي ميشود و كارهاي مهمّ و اساسي و پردرآمد به او سپرده ميشود ولي انسان خائن در هيچ جايي، اعتبار ندارد.)((حضرت محمد (ص)))
از شرائط ساعت (نشانههاي قيامت) دشنام و سخن زشت گفتن و قطع كردن پيوند خويشاوندي و خائن دانستن امين و امين دانستن خائن است.((حضرت محمد (ص)))
هر زني كه لباسش را در غير خانهي شوهرش بيرون بياورد (و به او خيانت كند) پردهي ميان خود و خدا را پاره كرده است. (و در دنيا و آخرت رسوا ميشود.)((حضرت محمد (ص)))
بهترين زنان كساني هستند كه زماني كه شوهرشان به آنها نگاه ميكنند، خوشحال ميشوند و زماني كه به آنها دستور دادند، اطاعت ميكنند و در جان و مال شوهرشان به چيزي كه راضي نيستند، مخالفت نميكنند. (يعني در مال و جان شوهرانشان به آنها خيانت نميكنند.)((حضرت محمد (ص)))
چهار چيز است كه يكي از آنها در خانهاي داخل نميشود مگر اين كه آن را خراب كرده و با بركت، ساخته نميشود: خيانت و دزدي و نوشيدن شراب و زنا.((حضرت محمد (ص)))
براي منافق، سه نشانه وجود دارد (كه ميتوان آنها را با اين نشانهها شناخت) زماني كه سخن گفته، دروغ ميگويد و زماني كه وعده ميدهد، تخلّف ورزيده و زماني كه مورد اعتماد قرار گرفته، خيانت ميكند.((حضرت محمد (ص)))
نظرات شما عزیزان: